Cu o experienta de peste 10 ani in oferirea de solutii de fixare si etansare pentru inchideri perimetrale la constructii, sisteme de siguranta personala si colectivea pe acoperisuri, echipa noastra va ajuta in alegerea corecta a sistemelor care va sunt necesare, dupa care livram prompt si la preturi corecte oriunde aveti nevoie de produsele noastre, la sediul dumneavoastra sau direct in santier, oriunde in tara.

Fixarile mecanice utilizate pentru inchiderile la constructiile industriale este necesar sa fie superioare din punct de vedere calitativ, fiind supuse unor eforturi mai intense si pe o perioada mai lunga de timp, actiunea agentilor corozivi naturali fiind amplificata de catre substantele degajate in cursul proceselor industriale si a activitatilor mult mai intense decat intr-un mediu non-industrial. Drept urmare, acoperirile protective si anticorozive ale sistemelor de fixare, mai ales a celor utilizate la constructii industriale, trebuie sa fie cel putin la nivelul materialelor de prins, intre pretul acestora trebuind sa existe un raport logic.

Utilizarea unor materiale de calitate, scumpe, dar fixate cu niste suruburi de calitate indoielnica sau fara certificari tehnice, conduce, in cele din urma, la pierderea de resurse, timp si bani cu inlocuiri, reparatii repetate, deteriorari ale materialelor de baza, etc. Acoperirile protective si anticorozive ale sistemelor de fixare trebuie sa fie cel putin la nivelul materialelor de prins, intre pretul acestora trebuind sa existe un raport logic.

Controlul calitatii si trasabilitatea produselor, dar mai ales certificarea tehnica a acestora de catre institutii specializate si abilitate in acest sens (INCERC, TUV, ITB, etc.), este o conditiie obligatorie in acest domeniu. Toate produsele livrate de catre noi au variante cu agremente tehnice specifice lucrarilor de constructii, multe dintre ele fiind inovatii tehnice de exceptie sustinute de caracteristicile mult superioare celor oferite de catre alti producatori.

Alegerea unor furnizori de incredere, de mare prestigiu, dar mai ales verificati de catre noi in decursul multor ani de colaborare si a multor lucrari de inchideri la constructii realizate impreuna cu partenerii nostri din constructii-montaj, ne dau increderea ca va oferim cele mai bune solutii pentru constructiile dumneavoastra.

 este un brandul varf de gama al  ITW Construction Products, un producator de solutii de ancorare inovatoare de inalta calitate pentru utilizatorii profesionisti. Cu o multitudine de agremente si solutii tehnice de fixare, este unul dintre principalii parteneri din Europa al companiilor de constructii civile si industriale.
De asemenea, de la acelasi producator:

este brandul pentru suruburi metrice, autoperforante si autofiletante utilizate in fixarea mecanica a inchiderilor perimetrale la constructii industriale al Engineering Edge lider in productia de suruburi pentru constructii si industrie, gaz&petrol, etc. cu prezenta in toata lumea.

este cel mai mare producator din Polonia si unul dintre principalii producatori europeni de dibluri pentru fixarea termoizolatiilor, dibluri pentru fixarea cadrelor la fatade si dibluri cu utilizare universala. Furnizeaza fixarile mecanice pentru multe sisteme ETICS furnizate de catre producatorii de termosisteme performante din Europa.

“Separati oamenii de pericole”: aceasta este filozofia simpla ce calauzeste Kee Safety peste tot in lume. Dezvolta sisteme de siguranta personala si colectiva pe acoperisuri industriale si nu numai.

Cu toata viteza inainte. Inca din 1865! De atunci produc cele mai performante scule pentru prelucrarea lemnului. De asemenea burghie pentru lemn, metal, beton, freze si carote de cea mai inalta calitate.

Heicko Schrauben GmbH este unul dintre cei mai importanti furnizori din Europa pentru sisteme de fixare si etansare necesare industriei de ferestre si usi din PVC dur si aluminiu. L-am ales pentru calitatea excelenta a suruburilor si accesoriilor, gama completa de produse necesare producatorilor de tamplarii din PVC si Al, expertiza tehnica oferita, stocuri permanente, etc., pentru a putea oferi clientilor nostri produse de top.